ZONA NEUTRAL

 Fa un parell de setmanes vam provar d'agarrar un segon gos de la gossera. Dana a voltes pareix un gat, es passa el dia ajocada i la veterinària diu que ha de perdre pes. A més, d'ençà que va començar la quarantena s'ha acostumat massa a què sempre hi haja algú per casa i pensem que un poc de companyia de la mateixa espècie no li caurà mal. Vam agarrar un gos gran, un poc infantil i amb cara de borinot, en definitiva un caràcter que li complementava al dominant de Dana. Que Dana rebera el nou integrant amb indiferència ja havia d'haver-nos posat sobre avís de què la cosa no acabaria gaire bé. La gossa el va deixar fer, regirar tots els racons i passejar-se per tota la parcel·la, ara bé, el problema va vindre quan el gos tirà a entrar dins de casa. A Dana no li va fer gens de gràcia i no va tardar a envestir-se-li. 

Haguérem de posar-li a Dana el morral per dins de casa i amb la calor que feia tampoc ens semblava una bona decisió així que havien d'alternar amb el morral i tancant la cancel·la a fi que el gos nou es quedara en el pati fins que la senyora li ho permetera. Aquí l'error va ser nostre perquè ella tampoc és ningú per a decidir. Finalment van arribar a un enteniment en el pati, que era la zona neutral on jugaven i es duien més o menys. Tanmateix quan el gos intentava entrar a casa, es repetia l'escena de baralles i tensions. Clar que al nouvingut tampoc li va fer el pes aquesta rebuda i es va dedicar a destrossar tot el que va poder. Finalment prenguérem la decisió de tornar-lo a la gossera perquè no hi havia enteniment possible. 

A voltes pense si les relacions humanes no serien molt més senzilles si tornàrem a aquest estat de primitivisme en lloc de disfressar l'animadversió en competència, respostes passivo-agressives i ignorància que du a malentesos i a agreujar els problemes. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PARAULES MANLLEVADES A L'ÀRAB

A LA VORETA DEL MAR

AQUISGRÀ, LA CAPITAL IMPERIAL