NÚVOLS DE NOVEMBRE

Fa temps que no escric perquè darrerament ja no sé de què escriure i al mateix temps també he perdut l'ànim per escriure. Únicament escriuria que els dies cada vegada són més foscos i freds i que això no té res a veure amb l'oratge ni que estiguem ja a tocar de l'hivern.

Escriuria sobre que ja no tinc amics, o matisant, que sols tinc amics virtuals, que són eixos amb els quals parles de tant en tant, sempre a l'altra banda d'una pantalla, i veus, amb sort, una volta a l'any. Però ja comence a tindre més persones en el meu passat que en el meu present i això m'angoixa.

Escriuria que tinc quasi trenta anys i no sé què fer amb la meua vida, que ja no m'il·lusiona res ni tinc cap pla de futur que em motive per alçar-me cada dia, que no em sent útil ni que hi haja res allà fora que jo puga fer. Que ja ni per a treballs elementals em volen perquè tinc 30 anys i no sé fer res.

Escriuria que després d'encadenar males experiències laborals amb caps maltractadors i maganxes legals comencen a tindre fòbia a la gent, a conéixer noves persones, a començar nous projectes perquè no vull tornar a errar.

Escriuria que no vull sentir parlar d'esperances ni de temps millors perquè per a mi esperança és sols el nom d'un vaixell enfonsat en la mar de la realitat. No és qüestió d'uns mesos, són ja més de sis anys de no saber cap on tirar, d'esperances trencades, d'il·lusions perdudes. S'ha convertit en un mode de vida, la realitat que m'ha tocat viure.

Però com tot això no és bonic de llegir, preferisc no escriure res.

Comentaris

  1. ¡Mucho ánimo! Te comprendo perfectamente, por desgracia, como dices es lo que nos ha tocado vivir...
    Vendrán tiempos mejores, espero. Si conseguimos llegar a ellos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Tu ho has dit. Tant de bo viure a una pel·lícula d'a3 d'eixes de Nadal i tindre un milacre.

      Elimina
  2. Tot i que no siga bonic de llegir, és el que sents... lamente que et sentes així i lamente no poder estar més a prop almenys per a ser menys virtual. Només confie que les coses et vagen a millor al més prompte possible. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per llegir-me i estar-hi! Una abraçada per a tu també!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

PARAULES MANLLEVADES A L'ÀRAB

A LA VORETA DEL MAR

AQUISGRÀ, LA CAPITAL IMPERIAL