TERCER DIA: SALADÍ I MELQUISEDEC

16.03 Dilluns. La febra no ha tornat però persisteix la tos. Es fa l'hora d'anar-se'n a treballar i com és d'estrany no fer-ho. Prepare materials per a classe però han desactivat l'accés de la plataforma als alumnes així que gran part de la tasca docent es redueix a explicar als alumnes que no podran accedir-hi fins al sendemà.

Visite el mussolet de Duolingo, guarde la roba llavada, llig i mire per la finestra. A la vesprada creix l'angoixa perquè una veritat comença a fer-se patent: açò va per a llarg i no sabem quan acabarà. Fem videotelefonada amb uns amics. Trac a passejar Dana, arribem fins al contenidor per a tirar el fem. En el viver de vora de casa pareix que no hi haja estat d'alarma, una dona compra plantes, una parella mira flors. I la cosa s'allargarà encara més si la gent no s'ho pren seriosament. El cel gris i plujós fa que encara es faça més pesat. Per les notícies més polítics i més esportistes donen positius però sols ells, a la resta ens tenen abandonats, o encara com eixa n'és la sensació.

He vist un altre capítol de Folklore. El tercer transcorre en Singapur i parla sobre la Pontianak, l'esperit d'una dona embarassada que és l'equivalent vampíric indonesi a les nostres vampiresses. Es tracta d'una jove violentada per tres salvatges que per a evitar que torne d'entre els morts, li claven un clau al bescoll. Un immigrant xinés se n'apiada i li'l trau i llavors aquest esperit decideix venjar-se.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PARAULES MANLLEVADES A L'ÀRAB

A LA VORETA DEL MAR

AQUISGRÀ, LA CAPITAL IMPERIAL