SENTÈNCIES BEAUDELAIRIANES



Hui, providencialment la meua companya de pis m'ha llegit aquesta frase del poeta francès Charles Beaudelaire (1821-1867):

Aquesta vida és un hospital en el que cada malalt està posseït pel desig de canviar de llit. El malalt que està junt a l'estufa voldria estar davant la finestra i el que està en la finestra creu que sanarà junt a l'estufa.

Aquesta frase és molt semblant a aquella que diu que l'herba sempre és més verda en el jardí del veí.

I per què dic que me l'ha llegida providencialment? Perquè justament aquesta deu ser la setmana de: anem a contar els nostres problemes amorosos a Aitor. I em recrema per dins perquè em sembla com si un ric es queixés davant un pobre: ai quants diners que tinc, quin drama!.

En un altre ordre de coses, com que m'he fet el ferm propòsit de dir una cosa positiva per cada negativa que diga, sinó vull ser un maníac misantrop com Jack Nicholson en Millor, impossible diré que hui he passat llista per primera vegada i si no hagués tingut l'ajuda de dues secretàries allò hagués pogut ser tràgic.

En fi, reflexions diverses de les 21:30 que si no les dic rebente.


Comentaris

  1. Podries canviar el nom del blog de diari d' un jove masteritzar pel de Diari d' un jove "martiritzat":-)Estaria més en sintonia amb les coses que contes.
    ¡¡que és broma!!

    ResponElimina
  2. Pensa també que si els altres et conten els seus problemes amorosos, tu aquells mals de cap no els tens, i una preocupació que t' has llevat de damunt. És un efecte positiu per a la teua salut física i emocional

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

PARAULES MANLLEVADES A L'ÀRAB

A LA VORETA DEL MAR

AQUISGRÀ, LA CAPITAL IMPERIAL