COM CONVERTIR UN TREBALL APARENTMENT SENZILL EN UN TREBALL EXTREMADAMENT COMPLICAT

Benvinguts a un nou episodi de la comèdia de la meua vida. Hui vos ensenyaré a canviar la roda de la bici en tan sols 12 senzills passos.
1r. Posar la bici cap per avall. Si, sembla una obvietat, però no ho és tant.
2n. Llevar la càmera punxada.  Hem de partir de la premissa que fins que no siga estrictament necessari no tocarem cap peça de la bici, pel que puga passar, així que si la càmera no ix per si mateixa, que unes tisores facen la resta, recordeu "tanto monta, monta tanto" tallar com deslligar. 
3:r. Intentar posar la nova càmera sense haver de llevar la roda.
4t.  Rendir-se a l'evidència que és necessari llevar la roda. Ara és quan comença el realment difícil.
5è. Buscar una caixa de ferramentes. Obrir-la. Si solament sou capaços de reconèixer el tornavís (destornillador) i la clau anglesa, com m'ha passat a mi, pas de problème, mai és tard per aprendre res nou.
6è. Utilitzar diverses ferramentes pel sistema d'assaig-errada. Mai perdre l'optimisme. Com van aprendre els homo habilis a fer servir ferramentes? Provant. Som més intel·ligents que un homo habilis? Per suposat!!
7è. Començar a llevar peces, no oblideu on van, pot ser que al final vos sobren peces, però a no ser que les teories de la generació espontània siguen certes, no deurien sobrar-vos peces.
8è Pot ser que en el procés vos desanimeu i comenceu a recordar per què vareu suspendre tecnologia en 3 de l'ESO o per que vareu escollir una carrera de lletres. No oblideu mai eixe homo habilis que fabricava els seus ganivets amb pedres, quantes vegades es tallaria fins perfeccionar la tècnica?
9è Si la roda no ix per voluntat pròpia proveu amb la força física, no hi ha que descartar procediments.
10è  Si el vostre pare vos pregunta que esteu fent, dieu: Convertir una cosa senzilla en una odissea. Així creeu llàstima.
11è  Si teniu sort el vostre pare s'apiadarà de vosaltres i vos ajudarà. Finalment podrem llevar eixa maleïda roda del dimoni.
12è És el moment clau, en el que demostrem a la màquina que som els seus amos i senyors. Hem de posar la càmera en la llanda. Pot ser que en aquest pas crític vos adoneu que la càmera és més gran que la roda. No vos desanimeu, la culpa és del de la tenda!

I ara una reflexió final, si hagués sigut capaç de veure la diferència entre les dues càmeres abans de començar pot ser ara no tindria una bici mig desmuntada, però que voleu? Puc diferenciar un document escrit en gòtica cursiva i en gòtica catalana però no puc veure que una càmera era més gran que l'altra. Per això vaig estudiar història i no mecànica. 

Comentaris

  1. ahahahahhaha!!!!Aitor m'has fet riure a muntó, hahahaa!!! l'altra es aceptar l'ajuda q t'han oferit!!!hahahhahaah!!!! al dimarts!!! dilluns si no ha frontó!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

PARAULES MANLLEVADES A L'ÀRAB

A LA VORETA DEL MAR

AQUISGRÀ, LA CAPITAL IMPERIAL